Vakuumiukko henkilönä ja yrityksenä - Vakuumiukon blogi Osa 3

Vakuumiukko henkilönä ja yrityksenä - Vakuumiukon blogi Osa 3

Rakas päiväkirja,


Kerrottakoon tässä blogin alkutaipaleella muutamalla sanalla itse Vakuumiukosta ja mikä Vakuumiukko on yrityksenä. 

Ensin itsestäni muutama sananen. On tullut kolmisenkymmentä vuotta kalasteltua eri muodoissa, pääosassa heittokalastus ja jos vielä tarkennetaan, niin päästään kalaan nimeltä hauki. Tuota vesiemme petoa on tullut jahdattua kymmenien tuhansien heittojen verran ja on sitä saalistakin saatu varsin mallikkaasti. On muuten paikallinen hauenkalastuskilpailukin tullut voitettua kahdesti, joten voi sanoa, että on ollut kisoissa Ahti myönteisellä päällä tai kalastajalla ollut taitoa, tiedä sitä sitten kummasta johtunut.

Kotivedet Uudessakaupungissa ovat tulleet tutuiksi, kun kalapaikkoja on etsitty ja samat paikat koluttu läpi uudestaan, uudestaan ja vielä kerran uudestaan. Jos tuolla kolmannella uusinnalla ei tullut kalaa, olen paikan jättänyt unholaan ainakin hetkeksi.

Ruoaksi haukea on otettu välillä niin pannulle kuin kylmäsavuksi, mutta jigittämällä saadut ahvenet ovat päässeet lähes kaikki sopivan kokoiset yksilöt pyörähtämään viimeiset askeleensa voissa ja korppujauhoissa pannullani.

Nyt tässä viime vuosina on tullut verkkokalastusta harrastettua enemmän ja siitä on tullut ruokakalaksi saalista, esimerkiksi ahventa, siikaa ja kuhaa. Ei tosin tuo verkkokalastuskaan aina juhlaa ole saaliin määrässä. Monet kerrat olen mennyt saaliin kanssa kotiin, fileerannut ja paistanut kalat ja kateellisena vierestä katsonut, kun lapset syövät kaikki saamani kalat suoraan pannulta. Itselle jäi vai kalan tuoksu käsiin ja keittiöön, voinen pannu pestäväksi sekä hyvä mieli kun näki, kuinka onnellisina lapset söivät isin paistamaa tuoretta kalaa. 

Savustushommiin hurahdin kunnolla kolmisen vuotta sitten ja kalaa onkin savustettu reippaasti. Ykkösenä itsellä savukaloista on kirjolohi lämminsavuna. Kun aikoinaan ostin uuden savustuspöntön piti oikein yksin tuolla pimeässä metsän reunassa kirota ääneen kuinka hyvää kalasta tuli. Sen jälkeen sitä on tullut tehtyä tasaista tahtia, vähintään pari kertaa kuukaudessa. Kylmäsavun tekemisestä olikin tuossa aiemmassa blogissa jo juttua.

Ravustusta on myös pari vuotta tullut harrastettua. Siitä tulossa oma blogi myöhemmin.

Ettei nyt liikaa aleta käymään läpi mitä täällä savustelen tai kalastelen, niin hypätään yrityksen nimeltä Vakuumiukko kimppuun.  Noista omista hommista voitte lukea tulevista blogeista. Monen näköistä blogia tulossa eri aiheista.

 

Vakuumiukko, mikäs tämä on?         Vakuumiukko on mm. vakuumituotteiden ja savustuspurujen myyjä, jonka verkkokauppa löytyy osoitteesta www.vakuumiukko.fi

Todettakoon tässä kohtaa, että myynti ei keskity pelkästään yksityisille henkilöille, vaan kauppaa voidaan tehdä yritysten kanssa myös isoista eristä. Näistä kyselyä sähköpostitse!

Idea verkkokaupan pyörittämiseen syntyi jo tovi sitten, mutta ideaa piti vielä hieman hioa, etsiä laadukkaat tuotteet, jotka saa myytyä kuluttajalle edulliseen hintaan, sekä ratkaista lukuisat pienemmät asiat yritystä käynnistettäessä. Kuukausien työ on palkittu, kun verkkokauppa saatiin hetki sitten auki ja asiakkaat pääsivät ostoksille. 

Verkkokaupassa on myynnissä aluksi vakumointiin ja savustukseen liittyviä tarvikkeita. Ajan saatossa valikoima tulee laajenemaan, mutta tällä lähdettiin liikkeelle. Kolme uutta tuotejulkaisua pitäisi vielä keretä kesäkuun lopulle, joten elämme jänniä aikoja verkkokaupan suhteen.

Verkkokaupasta on tilattavissa vakuumipusseja, joiden valikoimaa kasvatan ajan saatossa, jotta valikoimasta löytyisi kullekin tarvitsemansa koot. Vakuumipusseja löytyy ilmakanavoituna, jotka sopivat imeville vakuumikoneille, sekä kammiokoneisiin sopivia sileitä pusseja. Myymämme kuusi metriä pitkät ilmakanavoidut vakuumirullat ovat näppäriä, kun siitä saa leikattua juuri tarvitsemansa mittaisen pätkän. 

Myynnissä on myös kala-alustoja, jotka antavat helpotusta vakumointiin, sekä upean ja arvokkaan ulkonäön vakuumipakkaukselle. Näissä paketeissa kehtaa uudelle anoppiehdokkaalle viedä vaikkapa tervetuliaiskalat. Kala-alustat ovat kosteussuojattuja.

Tilattavissa on myös imeviä vakuumikoneita, jotka soveltuvat käytettäväksi ilmakanavoitujen vakuumipussien ja -rullien kanssa. Koneiden mallistot voivat vaihdella ajoittain.

Savustuspuruja löytyy neljää eri sorttia. Leppähaketta lämminsavustukseen, sekä kolmea eri kylmäsavustuspurua. Purut ovat huippulaadukkaita saksalaisia puruja, jotka ovat pakattu Suomessa. Savustuspuruista on tulossa oma blogi myöhemmin, joten olkaahan kuulolla sen osalta!

Testissä on parhaillaan kylmäsavustusgeneraattorit, mutta ihan verkkokaupan aloitukseen en niitä kerkeä saamaan myyntiin. Tulossa on kyllä, kunhan vain käyttötestini perusteella valitsen generaattorit, jotka listoille sitten ilmestyvät tilattavaksi.


Ei kai tässä enempää aleta lätisemään minusta ja yrityksestä. Somessa näette tietoa uusista tuotejulkaisuista, arvonnoista, vinkeistä ja muista ajankohtaisista hommista, joten seuratkaa veikkosella Vakuumiukkoa Facebookissa nimellä Vakuumiukko ja Instagramissa vakuumiukko_fi


 


-Vakuumiukko

Takaisin blogiin